Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

söndag 13 mars 2011

Har ni saknat oss i cyberspace?

Nää, kanske inte... Men de tvåbenta i familjen flydde snön och kylan ett tag till det här:

Förfriskningar på flyget.
Innerträdgård på hotellet,
Maspalomas.
Sent på eftermiddagen kan man få ha poolen för sig själv.
En av de andra poolerna, precis utanför vår balkong.
Okänd blommande buske.
Det var en avkopplande vecka för de tvåbenta. Familjens fyrbenta tillbringade veckan på hundpensionat och hade en hel del att göra med att hålla reda på övriga dagis- och pensionatshundar. De fyrbenta visste inte till sig av glädje när de tvåbenta äntligen kom hem igen.
Så har vardagen tagit vid igen och matten har återupptagit jobbet, hussen försöker hålla ställningarna i hemmet, tonåringen släpar sig till skolan igen och de fyrbenta gör sitt bästa för att förgylla vardagen för de tvåbenta.
Medan familjens tvåbenta lapade sol på Gran Canaria valde kung Bore att dra sig tillbaka något och snöhögarna krympte, matten insåg till sin glädje att hon inte behöver anlita någon för att skotta taket - snön hade sjunkit undan rejält där också. Idag lördag har det varit kanonväder, ett par grader kallt och strålande sol. De fyrbenta fick en förmiddagspromenad på träsket där oväntat labradåran också dök upp så det blev en del rejsande till Den Svarte Ynglingens stora glädje. Den BruneVuxne rejsade han med, men ett snäpp lugnare. Labradåran höll sig till den som hade mest hundgodis när hon inte höll undan så gott hon kunde för de två krulltottarna.
Den Brune är badad och fönad med Air Force Commandern. Han är rolig, Den Brune, efter en del rejsande efter handdukstorkningen stod han och ville upp på trimbordet! Han gillar att bli fönad även i den orkan som sprutar ur Commandern, men han gillar INTE att badas! Imorgon blir det klippning, han har en förfärande pälsmängd nu.
I solskenet mitt på dagen skottade matten lite snö medan de fyrbenta förlustade sig i trädgården. Lite sitt, stanna kvar, hann de träna också.
På spången över bäcken i närområdet.
-Vi kan faktiskt sitt - stanna kvar - i vår trädgård trots att en hund
skäller utomhus ett par hus bort.

3 kommentarer:

Erika sa...

Era semesterbilder ser helt underbara ut! Det var rätt åt er att åka iväg och ta igen er ett tag tycker jag!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Vilka härliga semesterbilder. Ibland behöver man verkligen bara komma iväg och byta miljö och ser den ut så på bilderna är det ju toppen.
Hälsa Nelsson hälsar Nelson
Ulf

Bea sa...

Vad härligt ni ser ut att haft det!