Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

måndag 28 mars 2011

Helgpromenader.

Kairo och Nelsson har umgåtts med labradåran Meija både lördag och söndag. Lördagen ägnades åt en tidsmässigt lång koppelpromenad i makligt tempo, passande både labradåran och husse som inte är så snabb. Kairo och Nelsson hade gott om tid att nosa runt längs den cykelväg där promenaden försiggick.

På söndagen blev tempot lite högre när sällskapet drog ut på Svartbyträskets is igen. Oj vilket före! Stenhård snöyta, inte halt, inte moddigt, inte blött, inga plumsiga snödrivor, solsken, 0-gradigt, ingen vind, bara att sträcka ut för hundar och tvåbenta. Kunde inte ha varit bättre! Här hade skidor eller spark funkat kanonbra, sådant fanns dock inte med. Närmare två timmars promenad blev det i a f och hundarna var lösa större delen av tiden. Härligt!

-Kolla, här är något!

-Äh, strunt i det! Vi kommer!

-Jag först! Gamlingarna kan vänta.
Matten skottar papper hemma, Nelsson får hålla tillgodo med enklare promenader. Lillmatten pluggar och försöker hålla ställningarna i nians betyg så Kairo får f n också hålla tillgodo med enklare promenader. Men till helgen blir det inoff som lite mjukstart inför Kairos debut på officiella utställningar under våren.

1 kommentar:

Majsan sa...

Härliga bilder! Ja vi har ju närmre till saker och ting förståss´, men den där tiden man tvingas tillbringa inne i varuhuset ska minimeras så mycket som möjligt. Tänk att man en gång i tiden älskade att gå i stan en hel dag och shoppa!