Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

måndag 9 augusti 2010

NTC

Vet ni inte vad det betyder??? Då är det bara att kolla härnedan. Matten har gjort en heroisk insats idag och Den Motsträvige Pudeln en ännu mer heroisk. Gemensamt har dessa åstadkommit den nyaste pudelfrisyren, snygg va?

Norrbottnisk Toilette Continental - den nya
pudelfrisyren :)
Ingen vet riktigt hur matten tänkte när hon satte saxen i pälsen, men troligen hade hon någon slags T60 i åtanke. Med bollar = fyrkanter. Och inte-riktigt-rakade-ben-men-nästan.  Och en banansvans, korta-men-inte-rakade-öron, och "mössan" blev visst liiite för kort ovanpå. Projektet kortare päls kommer sannolikt att fortsätta. Nästa gång blir det nog med hjälp av 4F. Fast kanske svans och öron innan dess får stifta bekantskap med 10an.
För att ni riktigt ska förstå hur NTC ser ut i verkligheten kommer här ytterligare några bilder på resultatet av dagens heroiska insatser på trimbordet.



Ja, så var det med det. Större delen av dagen regnade det i alla fall, så det var lika bra att pälsen fick sitt inomhus. På kvällsrundan hade det klarnat upp och vattenpölarna var inte så stora.
Till sist en bild från förra helgen, då de tvåbenta och de fyrbenta tog en tur i det relativa närområdet till först Bälingeberget. Där regnade det, björnen lurade säkert nära och Kairo visade vilken orädd liten herre han är genom att snabbt ta täten en bra bit framför resten av sällskapet, m t p att han då var bara 14 veckor. Efter en kort sejour i den skogen fortsatte dagen med besök i det nästan lika ödsliga Selets Bruk. Där hängde regnet också i luften, engångsgrillen från i somras kom dock nu till sin rätt. Alla fick korv, vidbränd.
Vid Selets Bruk, medan pälsen fortfarande kunde kallas för
klippt i Continental.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå i stugan!

Ni verkar ha fullt upp :D Den nya NTC´n borde bli en av de godkända utställningsfrisyrerna. Ser onekligen mycket praktisk ut. Och det är inte alls för kort på hättan. I den frisyren börjar han se ut som en mogen herre i sina bästa år.
Kramar från oss
Majsan