Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

tisdag 12 januari 2010

Nyklippt

Nelsson har idag ägnat sig åt sin mest hatade sysselsättning - att stå på ett trimbord. Å andra sidan har han fått träffa sin frisör, Anna på Pälsbiten, och henne gillar han. Och han blev ju jättefin, även om bilden nedan inte riktigt gör rättvisa åt denne vackre pudelherre i sina bästa år. Det är nästan så man börjar fundera på att återuppta utställningskarriären igen...

Under kommande säsong ska Lillmatte troligen ställa en mellanpudel som hon kom i kontakt med när hon vann juniorhandlingen på Norrbottens Vackraste Hund i höstas. Och det kan väl hända att den här matten inte kan hålla sig från att följa med till första officiella i Skellefteå i vår och då tar med sig den Ursnygga Pudelherrn Drefvikens Fred Astair och sopar golvet med konkurrenterna.

Älgarna lyste med sin frånvaro under kvällsprommisen, kanske berodde på att promenaden ställdes åt andra hållet mot mer befolkade bygder, runt ICA Kvantum. Och matte försökte väcka den slumrande utställningspudeln genom att ta några träningsvändor på en parkeringsplats, tills dess att Pudelherrn sa "Nej tack! jag sysslar hellre med att jaga dina ärmar och vantar, kan vi göra det istället?" Matte avbröt den aktiviteten också och promenaden fortsatte.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fin frilla!/Erika

Majsan sa...

Mycket snygg pudelherre måste jag säga. Och han har tränat sin Matte väl förstår jag eftersom han vet hur han ska avbryta alla Mattes försök till vänstervarv ;o)

Drutt sa...

Snyggt. Snart min tur. Usch. Hoppas saxarna och rakmaskinen är bortpackade.

Leone sa...

Härligt att se grabben i lite kläder igen. Monya står på tillväxt, fy så tunnhårig hon blev efter valparna. Men vi räknar med att tuffa upp till era trakter och ställa ut längre fram.. vill HA sista certet