Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

lördag 18 september 2010

Täfteå

SPK Täfteå 2010-09-12
San-Jo-Les Kairo
Så har Ekipaget och Det Yngre Ekipaget gjort en repris på resan till Täfteå förra helgen. Denna gång var Den Äldre Pudelherrn - han som är i sina bästa år - inte uppfluffad för uppvisning, nej det var Den Yngre som fluffades den här gången. Han i sina bästa år fick tillbringa en del av dagen med att kolla fotboll från bilen istället medan Den Ystre Valpen fluffades av uppfödaren och visades av sin matte. Och slog sin kullbroder! Båda fick dock HP och tävlade  vidare om bästa valphane. Kairo blev 2a bästa valphane, på målsnöret blev han slagen av Hitmakers (har glömt namnet) och kullbrodern Korfu kom 4a. Kairos kritik var outstanding positiv!

Natten före utställningen tillbringades på hotell i Umeå. Både Nelsson och Kairo skötte sig skapligt. Kairo kissade inne en gång (lämpligt nog på de av Nelssonmatten utlagda tidningarna) och hann också med en rejäl repa i hotellkorridoren i full frihet i extremt högt tempo, fångades upp i full karriär av Nelssonmatten. Tur inte dörren mittemot öppnades, där bodde domaren från föregående utställning. Nelsson skällde under natten på något obefintligt, matten tvingades lugna honom genom att själv krypa ihop på golvet och konstigt nog slumrade till där en stund.

F ö går livet vidare. Nelsson har haft det urtråkigt eftersom matte varit borta på planeringsdagar med jobbet. Nelsson såg det som sin uppgift att vakta hallen och ytterdörren hela natten OM matten nu skulle komma hem. Han blev väldigt glad då matten till slut kom, på eftermiddagen. Det blev även Kairo som visade sin glädje över sakernas tillstånd genom att kissa i husses säng...  Tur det finns tvättmaskin!

Nu ska matten vara lite höstledig några dagar. Kanske bloggandet får lite fart igen.
En något oordnad samling valpar och handlers!
Kairo nr 2 från vänster, kullbrorsan Korfu skymd.

1 kommentar:

Majsan sa...

Vad kul att det går så bra för Kairo i ringen. Och sedan måste jag fråga hur Kairos Matte kom på just det namnet? Nyfiken som vanligt.

Ha det såg gott