Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

tisdag 22 november 2011

Ljuset har återvänt

Det skymtar i a f lite längst bort i tunneln.
Igår var ledig måndag för matten. Den här måndagen var hon lite slöare än förra måndagen. De fyrbenta kom i a f ut på en runda efter att först ha studerat trädgårdens skrymslen och vrår nu när ett tunt snötäcke lagt sig över allt intressant, som plötsligt blev intressant igen fast på ett annat sätt.

Vad gömmer sig där då?

Ett fynd! Djupfryst gammal falukorv!
Kan man t o m försvara mot Nelsson med morrning.
Kairo gjorde veckans fynd: falukorvsbit som hamnat på avvägar i häcken. Där fick matten använda mycken list för att övertyga honom om att den ändå inte var så värst god.
Matten har också gjort veckans fynd: en rörmokare anlände tre timmar efter nödropet per telefon och inom en kvart var avloppet från badkaret fixat! Det har utgjort en långvarig plåga för matten tillika husets allt-i-allo-reparatör som gått bet på detta monster till badkar, golvbrunnen var rena barnleken jämfört med badkaret som bara fyllde på vatten och släppte ut endast i mikrofart. Nu återstår bara en rejäl omgång för rengörning av rörsystemet och sedan kan matten (till helgen kanske) njuta av bubbelbadkarets alla fördelar igen.
Dessutom har matten skramlat fram lite mod ur den uttjänta hjärnans skrymslen och vrår och lyckats uppdatera webbläsaren så nu är blogger och matten på god fot med varandra igen. Och tänkt så mycket enklare det blev att göra inlägg i bloggen när allt fungerar som det ska!
Nu återstår bara att fixa digitalkameran, men man får väl hålla sig till dagsljusfotografering tills vidare. Arbetsmobilens kamera kan ju till nöds användas annars.
Alltid lika vackra pudelpojkar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den där rörmokaren borde få Nobelpriset! Eller nåt annat hedrande./Erika

Anonym sa...

Men här löser sig det ena efter det andra. Underbart!

/Majsan