Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

onsdag 27 juli 2011

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Del 2.

Sollerön.
Nelsson och Kairo planerade en skön hemmavecka med slappa dagar i trädgården, lite skogspromenader och kanske en och annan Frolic om man skötte sig som förväntat. Men vad händer? Istället blev det hundpensionatet nästan en vecka och en massa andra fyrbenta grannar, skogspromenader men inte med matte och lillmatte.
Familjens tvåbenta planerade en släkt-, vänner-o-bekanta- samt turistvecka. Det blev det också i viss utsträckning. Mest misslyckad planering drabbade tonåringen som inte tillfrisknat ännu från sin sommarförkylning. Hon missade/orkade inte med planerad shoppingdag i kungliga huvudkommunen och fick istället tillbringa dagen framför TVn. I övrigt blev veckan ungefär som familjens organisatör/chaufför/bank/sjukvårdare/kartläsare/allt-i-allo hade tänkt sig.
Efter flygresa t o r Norrbotten-Arlanda samt ca 130 mil i bil i mellansverige är familjen nu uppdaterad på hur släkten har det i Södertälje, i Trosa, i Stockholm, på Torö, i Siljansbygden. Både levande och döda har fått besök. Unga såväl som gamla. Friska såväl som sjuka. Några fyrbenta hanns också med.  Lite turism blev det också. Och mitt i idyllen i hjärtat av Dalarna kom beskedet om attentaten i Norge och alla skadade och döda.

Djurlivet i Sörmland.

Inga kommentarer: