Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

söndag 13 februari 2011

Ingen kontakt

..med omvärlden. Det är så de fyr- och tvåbenta lever just nu. I den fasta telefonen tutar upptaget när man ringer in, ut är linjen helt död - oavsett vilken telefon som används i hemmet. Och trots att matten bytt ut alla upptänkliga (dvs två) sladdar till datorn och modemet så vägrar den att få kontakt med internet. Så här finns ett fel som övergår mattens förstånd.

Det finns vissa misstankar att en viss svart fyrbent smidig, snabb, vig, nyfiken,  inte helt rumsren, inte-rädd-om-sitt-eget-liv snart 10-månaders mellanpudel har med problemet att göra. Men misstankarna har inte kunnat verifieras ännu. På fredagen utmanade han åter högre makter genom att helt enkelt kissa på en sladdosa. Det blinkade till, TVn slockande, lampan slocknade, en propp gick, det luktade fruktansvärt bränt --- men den fyrbente var lika glad för det. Matten undrar nu om detta kan hänga ihop med den helt utdöda telefon/bredbandsuppkopplingen. Långsökt kanske, men vem vet?

Idag är det minus 20 eller kallare. Kort prom på förmiddagen och matten uppdaterar sig nu via jobbets dator. Igår fick pudelkillarna träffa labradåran och rejsa på isen i stan ett tag, sedan social passivitetsträning på hundfiket. Där kollade de in ett par tjusiga howavarts, en flatte och en goldentjej.

4 kommentarer:

Erika sa...

Kolla in CSI så får du kanske idéer kring bevisföring! Det är bara att skaffa den senste teknologin så att du kan sätta dit den där krulliga lilla skurken ;). Här bävar vi för vad en labradorvalp kan tänkas ställa till med. Veritabla förstörelsemaskiner, om di frågar mig!

Majsan sa...

Dags att sätta på den svarta ett hanhundskydd, för att skydda honom från ev elektriska chocker och så att de tvåbenta kan behålla kontakten med yttervärlden ;o)

Anonym sa...

Hanhundsskydd och CSI - vilken kombination!/Den luttrade matten till Den Brune i sina bästa år och Den Svarte lille hemmarodören

Boubou sa...

Pudlar är mycket kreativa varelser... ;)