Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

måndag 31 maj 2010

Inget händer



Matte jobbar för mycket, spurtar inför hägrande semester om några veckor, och är slö på kvällarna. På helgerna slöar hon i trädgården, man får inte gräva i hennes rabatter, man får inte gå över till grannen, man får inte skälla på stora konstiga maskiner som befolkar vår gata nuförtiden och gräver osannolikt djupa och stora gropar som når till underjorden.
På kvällarna går vi våra vanliga prommisar: runt ICA Kvantum eller längs träsket till hundtoan. Lite kul är det i a f för nere vid träsket är det alltid Intressanta Lukter. Matte tror det är bisamråttor, några sjöfåglar skrämde vi upp en kväll. Ibland blir det godisletning i träd. Matte har börjat klicka med en mackapär när vi är ute. Hon tror att det är någon form av skvallerträning, inte vet jag men jag får i a f godis. Vi ligger lågt med det mesta för övrigt just nu. Lillmatte fyller snart 15. Mysko.
Matte läser Tävlingslydnad - har kanske några diffusa planer på att vi ska träna något i a f. Någon gång. Om nu utställningskarriären är lagd på hyllan.

3 kommentarer:

Erika sa...

Hihi, träna något någon gång, det blir bra det :D! Kanske kan du bli en bisamråttejägare? En exklusiv profession!

Lotta sa...

Våra mattar är av samma släkte. Vi ska dessutom konkurrera med åsnan Nikki. Snart semester hoppas jag.

Anonym sa...

Tänk på att man måste vila upp sig INNAN semestern så man orkar ha kul när den väl kommer ;o)

Ha det så gott

Majsan