Drefvikens Fred Astair

Drefvikens Fred Astair
Nelsson

fredag 20 maj 2011

Uppdatering

Helgen som gick: Utställning lördag med Kairo, som sagt cert i grästävlingsklassen.


På söndagen kort skogsprom med lite spårträning för både Kairo och Nelsson. Kairo fick två leksaker i sitt varav den sista med kyckling, Nelsson 4 apporter och på slutet en leksak med kyckling. Den här gången tror jag Kairo fattade vad det handlade om, förra helgen undrade han mest varför vi andra inte hängde med honom och hans matte. Nelsson spårade på så bra i sitt spår, men struntade i apporterna utom en som han greppade och slutet som han raskt käkade upp.


"Varför står ni därborta, vi är ju här?"
(Klicka på bilden så syns den bättre)

Igelkottar ser vi var o varannan dag. Två ståtliga silverfärgade storpudlar i sportiga frisyrer har flyttat in i grannområdet, de ser vi också ibland numera. Nelsson MORRAR när de passerar oss. Brukar han inte göra med andra hundar.

Lillmatte har varit sjuk nästan en vecka, därför har vardagslydnadskursen med Kairo fått klara sig utan Kairo med matte två gånger. Ikväll for vi dit -- på fel dag.

Matten har bestämt sig: valpträffen ska besökas nästa helg det må bära eller brista. Så matten och Nelsson ska på långresa. Tåg. Djurkupé. Sittplats dyrare än liggplats, undrar hur SJ tänker egentligen. Det kan inte hjälpas, här ska valpträffas. Sova får vi göra senare.

Till helgen hoppas vi på vackert väder, lite trafik och domare som förstår vilken oerhört fantastiskt vacker, välkroppad, trevlig hund Kairo är.

Och tillsist några trädgårdsbilder från häromkvällen.




2 kommentarer:

Erika sa...

Men åh så kul med valpträff!

Och roligt med spår. Mycket bra stimlans för förträffliga nosar.

Angående boxer så ska jag villigt erkänna att jag har sneglat lystet i den riktningen men insett att de skulle vara i intensivaste laget för mig :). Tiken vi träffade var schysst men otroligt dominant och envisades med att trycka in sin underkäke i plytet på Selma som ödmjukade sig allt hon kunde!

Majsan sa...

Ha det så trevligt på släktträffen. För sådana sammankomster så kan det vara värt att avstå lite sömn.